Links

Uit FietsVakantieWiki

Versie door Adriaan (Overleg | bijdragen) op 19 feb 2014 om 22:30

Ga naar: navigatie, zoeken

Voeg hier zelf een link toe; dat kan door je eerst aan te melden (eventueel moet je je nog registreren, een account aanmaken dus), door vervolgens deze pagina te bewerken, en door tenslotte de wijzigingen op te slaan.

Fietsreisorganisaties

Domaine Michaud Op deze site kunt U informatie krijgen over fietstochten in Zuid-Frankrijk (departement Aude) die hoofdzakelijk als thema hebben kennis te maken met de geschiedenis van de Katharen. De fietstochten staan onder Nederlandse leiding.
Centro Ciclismo Andalucía Bij CCA kunt u dus terecht voor verhuur van fietsen, voor begeleide tochten en vakanties. We gebruiken onze kennis van deze prachtige streek in Andalucía om u een fantastische fietsvakantie te bezorgen.
Andalusië Fietsreizen biedt volledig verzorgde sportieve fietsvakanties aan in het zuiden van Spanje voor elk niveau.
Global Cyclist is een reisorganisatie met fietsvakanties binnen en buiten Europa voor individu, groep en gezin.
Asian Way Of Life organiseert individuele fietsvakanties in Azië.
Col d'Extrême is een reisorganisatie voor de sportief en avontuurlijk ingestelde (Nederlandse en Vlaamse) fietser, specifiek gericht op de Franse en Spaanse Pyreneeën.
Cycletours heeft arrangementen in een groot aantal landen, individueel of in groep. Ook enkel fietsvervoer per bus of vliegtuig.
Het bureau voor toerisme Friesland Holland heeft fietsarrangementen in Friesland, onder andere Elfstedentochten en speciale arrangementen voor gezinnen met kinderen. Elfsteden Tours op de fiets van hotel naar hotel met en zonder bagageservice.
De Duitse Nationale Dienst voor Toerisme biedt langeafstandfietsroutes. Regionale ervaringsdeskundigen vertellen op de site over de bijzonderheden van hun streek en maken het u makkelijker om de ideale bestemming voor uw fietsvakantie te kiezen.

Fietshandelaars

Fietsenmakers.be, een overzicht van álle fietsenmakers in België!
Yalwa Fietsenmakers geeft een opsomming van heel wat fietsenmakers in de grote steden van België.
Fietsen Koen heeft een uitgebreid assortiment aan trekkingfietsen en accessoires.
Gino Carts & Bikes gespecialiseerd in de betere fiets en accessoires.
Fiets kopen bij Fietsenwinkel.nl een breed assortiment met toerfietsen en accessoires van A-merken voor scherpe prijzen.
Fietshelm Discounter ruim assortiment aan fietshelmen, racefietshelmen, kinderhelmen en MTB helmen.

Overnachten

Mas Le Mimosa In het uiterste zuiden van Frankrijk. Casa de Castro in de Pyreneeën. Bestcamp in de Ardennen La Baronniein Frankrijk Le Buala, maison d'hôtes aan de voet van de Pyreneeën. Château de Moulin Le Comte, B&B en table d’hôte in de Franse provincie Pas De Calais.