Landeninformatie bijwerken

Uit FietsVakantieWiki

Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze wiki is er continu behoefte aan recente informatie over de meer dan 150 landen waar nu fietsinformatie over is. Hier een paar richtlijnen voor wie aan de slag wil:

  • Hou de opmaak en de hoofdstukindeling van de pagina's intact. Als een hoofdstuk onzinnig is, zoals het per boot reizen naar Mongolië, haal het dan weg.
  • Controleer alle informatie op de pagina op recentheid. Informatie over communicatie, vervoer, wegen en wetgeving verandert in de loop van enkele jaren en updates stellen we erg op prijs. Als je zeker weet dat iets echt niet meer klopt haal het dan weg! Hou er wel rekening mee dat landen meerdere regio's hebben die erg verschillend kunnen zijn.
  • Voeg vooral eigen informatie toe die je met zekerheid weet. Het toevoegen van links mag, maar de nadruk moet liggen op inhoud.
  • Links moeten landenspecifiek en direct informatief zijn. Links moeten blijven kloppen. Verwijder links die niet meer werken.
  • Als de brontekst van de informatie nog wemelt van de hmtl-code die er uitziet als <sp@n><brr><brr>&npsp;&npsp;<y></y> en je wilt informatie toevoegen stuur dan even een melding naar wiki@wereldfietser.nl en de pagina zal snel schoongemaakt worden.

Lees uiteraard ook de pagina Doe mee